Hava Ayırıcı Dişli Tip 1 1/4'' ( DN32 )

%40 indirim
961,20 TL
1.602,00 TL
0 yorum | Yorum Yap
Kategori
Stok Kodu
havaay1
İnternete Özel
953,51 TL ( %0,80 Nakit Havale)
AYNI GÜN KARGO
 
 
HAVA AYIRICI 
 
Hava ayırıcılar,  ısıtma ve soğutma sistemi tesisatındaki havanın otomatik olarak ve etkin bir şekilde tahliyesini sağlayan tesisat elemanıdır. Bağlantı şekline göre flanşlı yada dişli olarak ikiye ayrılırlar. Isıtma sistemlerinde kazan yada kombiden hemen sonra, soğutma sistemlerinde de soğutma cihazının girişine bağlanırlar. 
 
Tesisattaki Havanın Zararları ; 
 
* Tesisattaki havanın ihtiva ettiği oksijen nedeniyle, tüm tesisatta korozyon yani paslanma başlar. Tesisat ömrü kısalır. Tesisat sıvısı koyulaşır. 
* Tesisatta hava olması halinde sirkülasyon pompalarının kavitasyona girmesine böylece pompa ömrünün azalmasına, performansının düşmesine, aşırı gürültü yapmasına , fazla elektrik yakmasına neden olur. 
* Tesisattaki  hava,  ısı transferi görevi olan radyatör, fan-coil gibi cihazların verimini düşürür. 
* Tesisattaki hava sirkülasyon esnasında sese ve titreşime neden olur. 
 
Montaj Bağlantı ağızları : 
 
Hava ayırıcı, sağ ve sol tarafta aynı çapta olan ana kollarından tesisata bağlanmalıdır. Giriş ve çıkış yönüne dikkat edilmeli, fotoğrafta olduğu dik pozisyonda takılmalıdır. 
Hava ayırıcının altında bir adet 1/2'' manşon boşaltma ve temizlik amaçlı küresel vana takılabilmesi için  konulmuştur,  tepe kısmına konulan manşon otomatik hava purjörü içindir. Cihazın üst sağ bölümünde bulunan yandan 1/2'' lık çıkış ise, montaj sırasında hava alma ve su basma amaçlı vana takılabilsin diye Konulmuştur.  
  
Teknik Özellikler : 
 
Bağlantı Çapı                          :  1 1/4'' Dişli
Çalışma Sıcaklık Aralığı         : -10 C / 115 C
Maksimum Çalışma Basıncı  : 10 Bar 
Branşman Bağlantıları            : 1/2'' 
 
 Hava Ayırıcı Dişli Tip 1 1/4'' ( DN32 )
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hava Ayırıcı Dişli Tip 1 1/4'' ( DN32 ) Hava Ayırıcı Dişli Tip 1 1/4''ısıtma ve soğutma sistemi tesisatındaki havanın otomatik olarak ve etkin bir şekilde tahliyesini sağlayan tesisat elemanıdır. havaay1
Hava Ayırıcı   Dişli Tip  1 1/4'' ( DN32 )

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.