Tortu Pislik Tutucu Dişli Tip 1 1/4'' (DN32)

%40 indirim
802,80 TL
1.338,00 TL
0 yorum | Yorum Yap
Stok Kodu
tort1
İnternete Özel
796,38 TL ( %0,80 Nakit Havale)
AYNI GÜN KARGO
TORTU PİSLİK TUTUCU
 
Tortu ve pislik tutucular,  ısıtma ve soğutma sistemi boru tesisatındaki korozyondan, tesisatta ki diğer elemanların iç yapısında bulunan toz ve pisliklerden ya da tesisatta dolaşan sıvının içindeki pisliklerden kolayca kurtulmak için üretilmiş bir tesisat malzemesidir.  Bağlantı şekline göre flanşlı yada dişli olarak ikiye ayrılırlar. Isıtma sistemlerinde kazan yada kombiden hemen sonra, soğutma sistemlerinde de soğutma cihazının girişine bağlanırlar. 
 
Tesisattaki Pisliğin Zararları ; 
 
* Tesisattaki pislik metal aksamdaki paslanmayı arttırır buna bağlı olarak tesisat ömrü kısalır. Tesisat sıvısı koyulaşır ve ısı transfer özelliği azalır. 
* Tesisatta pislik olması halinde bu pislik sistemde bulunan filtrelere yada dar geçişlere takılıp birikir ve zamanla tıkanmaya neden olur. Bu da sistemdeki sirkülasyon pompalarının aşırı zorlanmasına, dolaşım hızının düşmesine böylece pompa ömrünün azalmasına, performansının düşmesine, aşırı gürültü yapmasına , fazla elektrik yakmasına neden olur. Sorun ilerlediğinde sistem hiç çalışmaz hale gelir. 
* Tesisattaki  pislik ,  ısı transferi görevi olan radyatör, fan-coil gibi cihazların verimini düşürür. Zaman içinde temizlemeyecek ölçüde tıkanmalarına neden olur. 
* Tesisattaki pislik  sirkülasyon esnasında sese ve titreşime neden olur. Sirkülasyon pompasının bozulmasına pahalı arızalara yol açar. 
 
İrka pislik ve tortu tutucular 
 
Montaj Bağlantı ağızları : 
 
Tortu ve pislik tutucunun , sağ ve sol tarafta aynı çapta olan ana kollarından tesisata bağlanmalıdır. Giriş ve çıkış yönüne dikkat edilmeli, fotoğrafta olduğu dik pozisyonda takılmalıdır. 
Hava ayırıcının altında bir adet 1/2'' manşon boşaltma ve temizlik amaçlı küresel vana takılabilmesi için  konulmuştur,  tepe kısmına konulan manşon otomatik hava purjörü yada doldurma amaçlı  kullanılabilir. 

Teknik Özellikler : 
 
Bağlantı Çapı                          :  1 1/4'' Dişli
Çalışma Sıcaklık Aralığı         : -10 C / 115 C
Maksimum Çalışma Basıncı  : 10 Bar 
Branşman Bağlantıları            : 1/2'' 
 
 
Tortu Pislik Tutucu Dişli Tip 1 1/4'' (DN32)

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tortu Pislik Tutucu Dişli Tip 1 1/4'' (DN32) Tortu Pislik Tutucu Dişli Tip 1 1/4'' (DN32) - Bağlantı şekline göre flanşlı yada dişli olarak ikiye ayrılırlar. tort1
Tortu Pislik Tutucu   Dişli Tip  1 1/4'' (DN32)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.