SFA Sanialarm - Sanihydro ürünleri için Alarm Modülü

%10 indirim
2.106,00 TL
2.340,00 TL
0 yorum | Yorum Yap
Stok Kodu
san66
İnternete Özel
2.089,15 TL ( %0,80 Nakit Havale)
AYNI GÜN KARGO
SANIALARM - SANIHYDRO ATIK SU TAHLİYE İSTASYONLARI İÇİN ALARM MODÜLÜ

Bu cihaz Sanihydro ürünlerinden bir kısmına takılan ilave emniyet sağlayan bir alarm cihazıdır. Cihazın direkt üstüne işaretli bölgesine monte edilmesi gerekmektedir. 
Sanialarm'ın görevi elektrik kesintisi, giderin tıkanması, bakımsız cihazın kireçlenmesi yada pompanın sıkışması  gibi cihazın sağlıklı görev yapamadığı durumlarda alarm çalarak insanları uyarmaktır. Böylece taşma gibi bir sıkıntı önlenmiş olur. Cihaz pilli olup (2 adet kalem pil)  ayrıca elektrik çekilmesi gerekmez. Montajı son derece kolay olmasına rağmen uzman bir kişi tarafından takılması tavsiye olunur. 
Cihaz kullanma ve montaj kılavuzu ve 2 adet plastik montaj aparatı ile gelir. 
SANIALARM Çalışma şekli :  Cihazın üzerine bağlanan bu alarm modülünün sensör görevini yapan yaklaşık 4 cm uzunluğundaki ince algılayıcı bölüm cihazın içine dalmaktadır. Normal kullanımda bu sensörün sıvıyla teması olmamaktadır. Ancak arıza durumunda cihaz haznesi içindeki atılacak sıvı anormal yükselir ve cihazın tepe kısmında kalam alarm sensörüne ulaşır. Sensör bir çeşit basınç algılayıcı şalter olduğundan suyu hisseder ve alarm sirenini tetikler. Seviyenin düşmesi ile alarm sesi kapanır. Alarm ayrıca üzerindeki aç/kapa tuşu ile devre dışı bırakılabilir. 
NOT: Piller standart teslimat kapsamında değildir. 
SANIALARM HANGİ MODELLERE TAKILABİLİR :
Saniflo, sanitop, sanipro, sanipack, sanibestpro, sanivite, sanispeed.
Bu ürün ayrıca diğer markaların benzer sınıftaki ürünlerinde de kullanılabilir. 
SANIALARM HANGİ MODELLERE TAKILMAZ:
Sanishower, Sanicom1 ve Cubic modellere takılmaz ayrıca sanicondens modellere de takılması mümkün değildir. 


Marka : Sfa Sanihydro
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SFA Sanialarm - Sanihydro ürünleri için Alarm Modülü Sanialarm, suyun hacmi izin verilen maksimum seviyeyi aşarsa, birimin üzerine sabitlenmiş bir alarmı tetikleyen bir seviye basınç şalterine sahiptir. san66
SFA Sanialarm - Sanihydro ürünleri için Alarm Modülü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.